Veel gezelligheid

Ben je voor het eerst op de camping en ken je nog niemand? Kom dan naar de zaterdagavonden in de kantine. Met de gevarieerde muziek, een borrelhapje en een drankje word je snel opgenomen in het gezelschap. Voel je vrij en pak je eigen drankjes. We schrijven het op en je rekent na afloop af. 

Gemoedelijke sfeer

Onze gasten herkennen de sfeer op de camping als gemoedelijk. We genieten iedere dag van leuke activiteiten en iedereen is daarbij welkom. Zo schenken we iedere avond koffie en thee op het middenterrein. Vele gasten spelen iedere avond jeu de boules. Meerdere keren per jaar organiseren zij een toernooi om krachten te meten. Niet heel serieus hoor want meedoen is belangrijker dan winnen. Eenmaal per jaar is er een toernooi met leden van naturistenvereniging Lichtbond Gelre uit Velp.

Voetjes van de vloer

Iedere zaterdagavond is de kantine open voor gezellig samenzijn. In het hoogseizoen draait een diskjockey je favoriete muziek en gaan de voetjes van de vloer. Hou je van disco, soul of country? Of zing je graag mee met de Beatles, Rolling Stones uit de jaren 60 en 70. En iedere keer zingen we met elkaar het Kikkerlied "Hard times" van Tommy Fleming uit volle borst mee. Het kan allemaal. En ook voor de jeugd is er moderne muziek om je op uit te leven. Inclusief lichteffecten en goede geluidskwaliteit. En hou je niet van dansen maar wel van gezelligheid? Neem dan nog een drankje. De tarieven van versnaperingen zijn ouderwets vriendelijk.

Open podium

Bespeel je een instrument of heb je een geweldige stem? Dan ben je van harte uitgenodigd op het open podium. Wees niet bescheiden en deel je kunsten met de gasten. Zo genieten we regelmatig van livemuziek. En wil je gebruik maken van de geluidsinstallatie? We sluiten je instrumenten aan op de aanwezige apparatuur. Genoeg mogelijkheden voor gezellige avonden met elkaar. Tot ziens in de kantine van Camping De Kikker.

Wil je weten of er plaats is op de camping? Bel dan snel en informeer