Over Camping de Kikker

Al vanaf onze kinderen jong waren gingen we op vakantie naar naturistische bestemmingen. We genoten van hele eenvoudige voorzieningen, maar hadden ook niets meer nodig. De zon op je blote huid was genoeg voor heerlijke dagen ontspanning. Zo fijn dat we graag ons seizoen wilde verlengen. En dus begonnen we in 1992 onze eigen naturistische camping in de tuin. Zo konden gasten met ons meegenieten.

Het begon eenvoudig

Het begon heel eenvoudig met een omgebouwde prefab garagebox als sanitair gebouw. Het zwembad was niet meer dan een kuil met landbouwplastic. Met een kleine advertentie onder de rubriek vijgeblaadjes in de Naturist nodigden we eerste gasten uit te komen naar Hall. Nadat ons terrein ook werd vermeld in de Benelux gids groeide het aantal ieder jaar. 

Verbeteringen en uitbreiding

Langzaam groeiden we naar 20 kampeerplaatsen en werd het sanitair verfraaid. Het sanitair werd verder uitgebouwd en ook het “zwembad” werd aangepakt. Onze gasten kwamen graag terug en daarmee werd de capaciteit te klein. Regelmatig moesten we uitleggen geen plek meer te hebben. En dat deed ons pijn en we zochten naar uitbreidingsmogelijkheden.

Verdubbelen van capaciteit

In 2009 kregen wij de mogelijkheid om een flink stuk grond aan te kopen en onze camping uit te breiden. Daarmee verdubbelde onze capaciteit met 25 plaatsen extra. In het midden realiseerden we een kleine speeltuin met zandbak en stromend water. Door de centrale ligging kunnen de ouders of opa’s en oma’s vanuit de tent of caravan zo een oogje op de kids houden.

Modern sanitair met alle comfort

Het nieuwe veld was gelijk een goede gelegenheid om het sanitair te verbeteren. En daar lieten we geen gras over groeien. We bouwden een fraai nieuw sanitairgebouw met moderne voorzieningen en comfort. 

Uitbreiding naar 70 plaatsen

Begin 2012 werd ons het weilandje aan de rechterzijde aangeboden. Door een positieve medewerking van de gemeente beschikken we vanaf het seizoen 2013 nog eens over 25 extra kampeerplaatsen. Dit veld is voorzien van vele wilde bloemen en planten. De ruime kampeerplaatsen worden afgescheiden met lichte begroeiing, geuren en kleuren. 

Nog altijd genieten

Inmiddels is onze hobby van naturistisch vakanties enigszins uit de hand gelopen. Voor vakantie hoeven we niet meer van huis. We genieten ieder seizoen weer van de gezelligheid met onze gasten. En ondanks onze leeftijd zitten we niet stil. Zo gaan we ook komende jaren de voorzieningen verder verbeteren. In het kader van de energietransitie gaan we dit jaar zonnepanelen plaatsen. Ook gaan we aanvullende voorzieningen bij de sauna realiseren.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan met ons kennismaken en vier je vakantie op onze Camping De Kikker. We kijken uit naar je komst