Modern sanitair met ruime voorzieningen

Op onze camping beschik je over modern sanitair met ruime voorzieningen. Naast de gewone dames- en herentoiletten is er ook een ruim invalidentoilet ingericht. En er is een kindertoilet met beschilderde deur. En voor de ouderen zijn seniorentoiletten beschikbaar met hoge zit.    

Heerlijk douchen en wassen

In de gezamenlijke doucheruimte is er een aansluitende babywasgelegenheid. Zo kun je als gezin samen genieten van de faciliteiten. En voor warme dagen zijn er twee buitendouches. Je loopt dan zo even onder de waterstraal door om even af te koelen of transpiratie af te spoelen. Je kunt je doucheslippers achterlaten in een speciale kast in de doucheruimte. Het gebruik van warm water en douches is gratis. 

Afwas- en groentewasplaatsen

In een apart deel zijn de afwas- en groentewasplaatsen met ruim aanrecht. Overal beschikt u over warm en koud water, afwasborstel en vaatdoek. Tijdens de vaat kijkt u uit over het speelveld met in de verte de kerk van Hall. In deze ruimte vindt u informatie over vele bezienswaardigheden in de omgeving. En wisselen de gasten hun weekbladen en ander 'leesvoer' met elkaar uit. Ook hangt hier een grote overzichtskaart van de omgeving.  

Wassen en drogen

In een aparte ruimte zijn een grote wasmachine en droger beschikbaar. Tegen een kleine financiële vergoeding draait u met gemak een grote was van wel 7 kilo. Ideaal als u grote handdoeken te wassen drogen heeft. Of alvast de eerste was voor thuis klaar wilt hebben voor vertrek. 

Licht en comfort 

Dankzij de grote lichtkoepel op het dak is er veel daglicht beschikbaar. Alle ruimte zijn voorzien van vloerverwarming en dus heerlijk op temperatuur. Erg fijn bij wat lagere temperaturen in voor- en naseizoen. Het grote sanitairgebouw is centraal gelegen op het terrein en voor alle kampeerders goed bereikbaar. Het kleine sanitair is vlakbij het zwembad. 

Bekijk de mooie omgeving van de camping