Sauna

Wil je extra ontspannen tijdens je vakantie? Kom dan relaxen in onze nieuwe en sfeervolle sauna. De kachel stookt de cabine lekker warm en er is plaats genoeg. Na afloop kun je heerlijk koud- en warm afdouchen of plons je in het buitenzwembad. Op de Kikker kom je echt tot rust. 

Sauna goed voor lichaam en geest

Regelmatig gebruik van de sauna verbetert je immuunsysteem en stimuleert je bloedsomloop. Het flink opwarmen en daarna afkoelen verbetert je weerstand. De sauna wapent je tegen verkoudheden, griep en andere virus- en infectieziektes. Het herhaaldelijk opwarmen en afkoelen 'traint' je bloedvaten om je lichaamstemperatuur beter te regelen. En daarmee is de sauna aanlokkelijk bij hogere en lagere buitentemperaturen. 

Comfortabel in ieder seizoen

Het comfort van de saunaruimte is ingericht op alle seizoenen. De faciliteiten zijn overdekt en voorzien van vloerverwarming. Er zijn warme- en koude douches en een invalidentoilet. In de rustruimte kun je lekker bijkomen met een kop koffie, thee en een glas water. Er is een doorgang naar de kantine waar je ook andere drankjes kunt nuttigen. 

Het hele seizoen open

De saunaruimte is het hele seizoen meerdere dagen per week open. En bij meer dan zes aanmeldingen is de saunaruimte ook op aanvraag open. Je kunt dus alle dagen ongeacht het weer relaxen. Het gebruik van de sauna is in april en september gratis.

Meld je aan bij Ineke in de serre