Prachtige natuur in de omgeving

Het is eindeloos genieten in de natuur van de Veluwe en IJsselvallei. Uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Met een beetje geluk zie je herten, reeën en wilde zwijnen. Ook in de directe omgeving van de camping veel natuurschoon. Kies uit de vele wandel- en fietsroutes en ga erop uit.

Veluwezoom en Posbank

Het Nationaal Park Veluwezoom is ruim 5100 hectare groot en bij velen bekend als de Posbank. Dit gebied ligt ten oosten van Arnhem en is vlot per fiets bereikbaar. De heide is medio augustus tot medio september op z'n mooist. De plek heeft een hoogte van 90 meter boven NAP met een uitzicht over het IJsseldal, de Achterhoek en tot in Duitsland. Op heldere dagen zie je zelfs Montferland liggen.

Via de website van Natuurmonumenten beschik je over een overzichtskaart

Fietsen

Het Nationaal Park Veluwezoom biedt eindeloze fietsmogelijkheden. Je zult genieten van uitgestrekte bossen en heidevelden, van rust en van stilte. De heide is medio augustus tot medio september op z'n mooist. Je fietst langs verschillende charmante dorpjes zoals Velp, Rheden, Dieren, Spankeren en Laag-Soeren. 

Bekijk de mooiste wandel- en fietsroutes via de website van Natuurmonumenten