Prachtige omgeving

Naturistencamping De kikker ligt midden tussen de Veluwe en de uiterwaarden van de IJssel ligt. De Loenermark met zijn prachtige natuur en even wat verderop het Nationale Park de Hoge Veluwe en Posbank zijn op fietsafstand bereikbaar. In de directe omgeving beginnen vele wandel- en fietsroutes. Alle mogelijkheden voor een heerlijk weekendje weg of langer verblijf.

Gevarieerde natuur

De natuur is zeer gevarieerd en biedt vele mogelijkheden voor ontspanning en genieten. In de directe omgeving van de camping zie je regelmatig herten en reetjes in het veld. Tegen de avond huppelen de wilde hazen daar tussendoor. En als je stil bent zie je zelfs een familie vossen. En vlakbij staan zeldzame runderen kalm te grazen. Je hoeft dus niet ver weg om volop te genieten van prachtige natuur.

Leuke dorpen en steden

Het dorp Hall telt slechts 865 inwoners en valt onder de gemeente Brummen. Het ligt midden in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Arnhem. Hanzestad Zutphen is zeker de moeite van het bezichtigen waard. Of bijvoorbeeld het kleinste stadje van Nederland Bronckhorst met zijn authentieke bebouwing. Doesburg met haar gezellige dorpskern en de oude mosterdfabriek. Je zult aangenaam verrast zijn!

Bijzondere bezienswaardigheden

De omgeving biedt talloze bijzondere bezienswaardigheden. In Arnhem bijvoorbeeld Burgers Zoo en het Nederlands Openlucht Museum. Bezoek het Paleis Het Loo in Apeldoorn en wandel door het Paleispark. Of laat je verrassen door de kunsten van apen in de Apenheul. En zelfs heel dichtbij ligt een heus museumspoor van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij. Er zijn zoveel mogelijkheden dat je je na weken nog niet hoeft te vervelen.

Laat je inspireren en bekijk de bezienswaardigheden in de directe omgeving

Evenementen en festivals

In de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Arnhem zijn er vele evenementen te beleven. Zo zijn op talloze leuke feestjes en optredens tijdens Prinsennacht! In omliggende dorpen wordt op  Koningsdag uitbundig gevierd. Op Hemelvaartdag is in het Orderbos Het Zeepkistenfestival voor gezinnen en het Nationale Stoomtreindag. En daarna bijvoorbeeld het Drakenbootfestival. Vanzelfsprekend zijn er ook weer veel markten als de Antiek-en Curiosamarkten en de wekelijkse zomermarkten in Loenen en Beekbergen. 

Bekijk de evenementenkalender van dit jaar

Video van omgeving

Vlakbij de camping